SommerLAN

Vores næste LAN finder sted kommende weekend – 22. 24. juli 2016 – i Engelsby fritidshjem i Flensborg. Vi starter kl 21. fredag aften og er færdig søndag eftermiddag omkring kl 15. Vi regner med at grille sammen lørdag eftermiddag hvis vejret holder.

Det koster 10 Euro at deltage, hvis du er medlem i foreningen deltager du uden at skulle betale for deltagelsen. Vores årlige medlemsbidrag er p.t. 25 Euro. Vel mødt allesammen.

Efter denne LAN er der sommerpause frem til September.


Nächste LAN findet am kommenden Wochenende – 22. – 24. Juli 2016 – im Dänischen Freizeitheim im Engelsby center, Flensburg statt. Los geht es Freitag Abend um 21 Uhr und ende ist Sonntag Nachmittag gegen 15 Uhr. Falls es am Samstag vernåftiges wetter gibt grillen wir gemeisam.

Es kostet 10 Euro als Gast teil zu nehmen, Mitglieder kommen so rein. Unser Jahresbeitrag beträgt momentan 25 Euro. Wir sehen uns…

Nach dieser LAN ist erst mal Sommerpause, die nächste LAN findet im September statt.